Arabesque Interior Design

We Design with soul & a special touch.

Dalam memberi rekaan yang cantik dan sofistikated, kami memberikan pilihan kepada anda bersesuaian dengan ciri dan nilai yang anda mahukan. Dari reka dalaman berbentuk moden, klasik, bohemian, minimalist atau neo-klasikal. 
Di Arabesque Interior Design, kami ilhamkan rekaan alami bersesuai dengan aspirasi anda.

Arabesque Interior Design

dapatkan sentuhan kami

50 +

Projek Tahunan

6+

Projek bulanan

Kami adalah antara Interior Designer pilihan utama di Malaysia. Portfolio kami merangkumi badan kerajaan dan swasta serta residensi elit yang mahukan sentuhan personal.

Aspirasi

Semua keperluan untuk membina sesuatu yang menarik dan unik ada di sini. Aspirasi dari Arabesque membawa kepada kesegaran tubuh badan dan ketenangan minda.

Alami

Kami percaya sesuatu yang terbina dengan harmoni dengan alami. Apabila ianya tercapai, semua perkara akan bergerak lancar – keharmonian secara Alami ini akan dirasai dari sentuhan kami.

Kualiti

Salah satu falsafah untuk ketenangan yang bermakna adalah kualiti. Semua yang direka akan memenuhi keselesaan, kepuasan dan akan memberikan memori indah.

Hubungi Kami

Kami bantu anda mudahkan reka bentuk idaman anda

14

negeri

5

arkitek

10

kumpulan

Anda tidak perlu lakukan apa-apa – hanya setkan temu janji bersama kami, setkan lokasi untuk jumpa dan kami akan bersiap untuk berjumpa dengan anda – termasuk berkongsi idea dan maklumat reka bentuk yang anda mahukan tanpa apa-apa bayaran …

email kami

hubungi kami terus

hubungi kami di facebook

Pelbagai rekaan dari moden, klasik , neo-klasikal, bohemian dan lain-lain

konsep-konsep dalam dan luaran yang sesuai dengan tema pilihan anda

kenali Kami

Saliza Juhari

Head of Interior Design

Saliza ( Ija ) Juhari memberikan idea dan konsep yang membuka mata dan nafas baharu kepada Interior Design. Konsep Arabesque yang beliau bawakan dari Timur Tengah dan diaplikasikan di Malaysia bersama-sama konsep Modern dan Neo-Klassikal membawa keunikan tersendiri. Elemen alami ini menyentuh hati dan menenangkan.

Set Kan Temu Janji

Jarak kita hanya satu klik sahaja

Kami amat mudah untuk dihubungi, untuk berjumpa berdepan atau di alam maya. Ikuti kami di Facebook, Twitter dan platform media sosial lain.