kisah kami

di Arabesque Interior Design

Semuanya bermula dengan imaginasi

apabila mata di tutup, mimpi yang indah sentiasa menari-nari di minda. Berada di suatu tempat baharu , memberi nafas baharu. Fantasi dan imaginasi minda ini unik seolah-olah memberitahu kehendak dan naluri diri. Begitulah terbentuk reka bentuk Arabesque yang datang dari hati dan imaginasi. Kami memberikan sentuhan peribadi yang membuatkan anda rasa nyaman dan suci seperti berada di taman syurga dari rekaan interior design kami.

Imaginasi Ke Realiti

Di Arabesque Interior Design, kami bekerja sebagai pasukan. Komited, dedikasi dan bersungguh-sungguh. Dengan matlamat, setiap rekaan akan memberikan memori unik dan aspirasi

arabesque-id interior design malaysia

Bermula pada 2012

Kami menjalankan projek Interior Design  terus menerus dari Qatar, Doha , Filipina dan Malaysia, kami terus menjadi pilihan utama klien dengan membawa konsep unik dan aspirasi.

Pelanggan Gembira
Projek siap
waktu kerja

Apa Kata Mereka Tentang Kami

kami telah menggunakan perkhidmatan Arabesque Interior Design dari rumah pertama kami sehingga ke Ofis. Sentuhan asli Arabesque Interior Design yang membawa nafas baharu lain dari yang lain!
Dr. Akram
tahniah Arabesque Interior Design kerana telah terpilih setiap tahun membawa projek ini. Anda layak untuk terima pengiktirafan saban tahun kerana kualiti dan hasil kerja yang memuaskan
Mr Robin

Tukar Imaginasi Kepada Realiti.

sales@arabesque-id.com