Bohemian – Arabesque Interior Design Cyberjaya

https://www.pinterest.com/arabesqueid/reka-bentuk-bohemian/

Reka Bentuk Bohemian @ Boho

Reka Bentuk Bohemian , atau “Boho,”  adalah rekaan dalaman  untuk mereka yang menginginkan rumah mereka hidup,punyai budaya, dan punyai barang-barang menarik untuk diperlihatkan . Ia menampilkan perasaan moden dan mengekspresikan perasaan riang, santai, dan luar biasa. Dan sementara ruang bilik rekaan Boho cenderung mempunyai persamaan tertentu – rekaan ini  eklektik ( berlainan )  dan berkongsi beberapa ciri yang sama iaitu dua dua nya tidak sama.

Reka Bentuk Bohemian @ Boho diilhamkan khas untuk mereka yang memilih untuk menjalani kehidupan yang tidak konvensional seperti pelancong, pelakon, penulis. Jadi gayanya menggabungkan idea-idea, menggabungkan objek, warna, dan corak dari pelbagai lapisan masyarakat dan banyak bidang di dunia. Jika anda sedang mencari gaya yang anda boleh membuat sendiri, Boho sesuai untuk anda.

Lihat Reka Bentuk Bohemian dari seluruh Dunia

reka bentuk Boho semakin popular dan diterapkan mengikut citarasa. Ruang ini bukan sahaja boleh diaplikasi di ruang tamu dan bilik, ianya fleksibel dari ruang ofis, Show Unit dan juga Commercial Unit . Jika anda mahukan reka bentuk Bohemian ini, hubungi Arabesque Studio Cyberjaya untuk bantu anda realisasikan impian dekorasi reka bentuk kediaman anda.

arabesque

arabesque

This Post Has 2 Comments

  1. reka bentuk ni sgt lawa. Rasa hidup saja ruang ni bila lihat 😍😍😍

Leave a Reply

Kisah Kami

apabila mata di tutup, mimpi yang indah sentiasa menari-nari di minda. Berada di suatu tempat baharu , memberi nafas baharu. Fantasi dan imaginasi minda ini unik seolah-olah memberitahu kehendak dan naluri diri. Begitulah terbentuk reka bentuk Arabesque yang datang dari hati dan imaginasi. Kami memberikan sentuhan peribadi yang membuatkan anda rasa nyaman dan suci seperti berada di taman syurga dari rekaan interior design kami.

Post Baharu

Ikuti Kami Di Twitter

Follow me on Twitter

Ikuti Video kami di Youtube

Tukar Imaginasi Kepada Realiti.

sales@arabesque-id.com